2024

Letošní super novinka pro všechny z okolí Hořic. Letos se na seznam českých trail center zapsala další destinace a to Traily Hořice. Destinace se určitě nebude řadit mezi ty největší u nás, ale rozhodně nebude zaostávat svou zábavností. Na relativně malém plácku si tady můžete užít hodně muziky. Ať už zde přijedete s dětmi a nebo budete chtít zlepšit svůj skill na Grizzly trailu, který vás dokáže potrápit svými skoky. 

Na výběr je zde ze dvou základních trailů. Jeden modrý, tzv. Dáška, určený těm méně zkušeným. Trail má velice příjemný sklon a je plný klopenek a boulí. Druhý trail je značený červeně, má název Grizzly a rozhodně vás nenechá v klidu. Je plný skoků, lavic a celkově je prostě zábavný od začátku až dokonce. Myslím, že nikomu stejně jako nám nebude stačit si ho sjet pouze jednou. Oba dva traily si potom můžete prodloužit o další modrý trail s názvem Potoky, na kterém vás už žádné velké překvapení nečeká.

Za nás super destinace na pojezd třeba po práci a nebo prostě kdykoliv, když máte chvíli čas a chcete si užít dobře postavené lajny. V letních měsících si návštěvu trailů můžete zpříjemnit koupačkou na zdejším přírodním koupališti Dáška s dlouho historii, které leží na konci trailů a v podstatě nelze přehlédnout…

Video

  • Traily Hořice dáška trail 2024Traily Hořice dáška trail 2024
  • Traily Hořice grizzly trail 2024Traily Hořice grizzly trail 2024
  • Traily Hořice potoky trail 2024Traily Hořice potoky trail 2024

Vaše komentáře

Přidat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Půjčovna kol

Půjčovna, servis a prodej kol

Partnerem Trailů Hořice je cykloobchod Kola Luňák. V tomto obchodě si vyberete ze široké nabídky silničních, trekových i horských kol. Pokud potřebujete své kolo pouze poladit, tým zkušených mechaniků dokáže vyřešit téměř každý problém. Pokud si naše traily chcete jenom vyzkoušet, můžete si zde kolo i vypůjčit.  V nabídce jsou kola značek  Norco, Cannondale, Haibike a Rock Machine.

Ceník

Traily jsou pro všechny návštěvníky zdarma.

Traily Hořice můžete podpořit ZDE…